WIJ ZIJN LEKKER HIP.

Lekker Hip Audio is opgericht op 01-01-2008. Lekker Hip is geen hobbyclub, liefhebberij, nevenactiviteit of vrijetijdsbesteding. Wij zijn er van overtuigd dat een slim uitgekiende en professionele commercial niet duur hoeft te zijn. Of je nu gaat adverteren op radio, televisie of bijvoorbeeld via Spotify of Youtube.

Vanaf de start staan klantvriendelijkheid en flexibiliteit voorop. Daarnaast zijn wij ook eenvoudig te bereiken. Geen ongeïnteresseerde secretaresse waar je extra voor betaalt, maar direct contact met de studio. Lekker laagdrempelig dus. Wij nemen iedereen serieus, van lokale omroep tot internationaal merk.

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij meer dan 12.000 commercials mogen afleveren. Wij produceren fulltime radiocommercials, tv-commercials, pre-rolls en online video’s. Ook leveren wij onrealistisch snel de beste stemmen van NL.

BEKENDE OPRICHTER.

Grondlegger Ferry van der Heijden was als programmamaker te horen bij Caz! [SBS-GROUP], VPRO, NTR en Radio Veronica. Daarnaast is zijn stem dagelijks in commercials te beluisteren via bijvoorbeeld: Radio 538, Q-Music, Ster Reclame en de publieke regionale zenders. Ook is hij de vaste voice-over van Spotify, Subway en diverse filmtrailers.


UNIEKE TARIEVEN.

Lekker Hip staat bekend om zijn aantrekkelijke tarieven. Heeft de adverteerder te maken met een (te) klein budget? Geen probleem. Met onze slimme manier van werken, komen we (bijna) altijd tot een passende deal.


STAPELEN MAAR!

Lekker Hip is open en eerlijk over haar tarieven, zoals je kunt zien op de tarieven-pagina. Maar, wanneer er meerdere producties op hetzelfde moment worden besteld, kunnen we vaak stapel-korting bieden. Zo worden onze scherpe tarieven, vlijmscherp.


HALLO! DIRECT CONTACT.

Bij de meeste studio’s krijg je eerst een telefoniste aan de telefoon en word je eventueel doorverbonden of op een later moment teruggebeld. Bij Lekker Hip is er direct contact met de studio. Wij geven professioneel advies, kunnen direct een all-in prijs communiceren en we bedenken direct een plan van aanpak.


HOE KLINKT DAT DAN?

Op onze soundcloud kun je terecht voor letterlijk honderden radiocommercials. Van zakelijk tot hardsell. Ideaal om te laten horen aan potentiële adverteerders die voor het eerst gaan adverteren op de radio. Of beluister onze radiodemo.


GRATIS COPYWRITING. GRATIS!

Wanneer je bij Lekker Hip een commercial bestelt, zit het schrijven van het script bij de prijs inbegrepen. Dat is uniek. Geen addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan vooral even onze algemene voorwaarden.


EEN BEKENDE A-STEM ALS HUISSTEM.

Met de huisstem kunnen wij onze producties nóg voordeliger aanbieden. Voice-Over Ferry van der Heijden is dagelijks te horen via o.a. Radio 538, Q-Music, SBS, RTL en de publieke regionale zenders. Ook is Ferry de stem van Spotify en diverse filmtrailers. Ideaal voor spoedjes, omdat Ferry vrijwel direct kan inspreken.